banner acsis

Toenemende automatisering creëert nieuwe kansen maar introduceert ook nieuwe risico’s

 

Lees verder

Uw ICT in veilige handen

Toenemende informatie. Als bedrijf wordt u geconfronteerd met steeds meer automatisering aangezien de hedendaagse maatschappij steeds meer digitaliseert. Uw klanten, uw leveranciers en de overheid verwachten steeds meer. Daarnaast biedt een goed opgezette IT organisatie en infrastructuur u vele voordelen en kansen. Om de voordelen goed uit te nutten moet uw IT omgeving doordacht zijn opgezet. En dat is voor elk bedrijf weer anders. Door toenemende confidentiële informatie wordt het ook steeds noodzakelijker om uw IT omgeving secuur op te zetten en te beheren. Dat voegt een extra dimensie toe aan een al complex onderwerp.

 

De balans tussen werkbaarheid, beheersbaarheid en veiligheid is complexe materie, waar niet altijd pasklare antwoorden voor beschikbaar zijn. Acsis Consultancy is een bedrijf met vooral meerwaarde op dit vlak. Onze jarenlange ervaring in IT infrastructuren met de bijbehorende de IT organisaties, voor zowel grote als kleine bedrijven, stellen ons in staat om u te toetsen, adviseren en begeleiden in de complexiteit van een veilige, maar werkbare en beheersbare IT omgeving.

 

Wat wij voorop stellen in onze dienstverlening is een optimaal resultaat waar wij een totaal plaatje voor ogen hebben. Professionaliteit voeren wij hoog in het vaandel. En daarbij willen wij net dat extra stapje doen om u als klant geheel tevreden te stellen.

 

 

 

Diensten

CONSULTANCY

Actief meedenken en advisering over uw IT organisatie en infrastructuur. Lees verder


Audit & Control

Gedegen analyse van de inrichting en beheersing van de IT organisatie en infrastructuur. Lees verder


BEVEILIGING

Bewezen oplossingen om uw informatie veilig, integer en confidentieel te houden. Lees verder