banner acsis

AC_GG_bridge_fog-714x180

 

Acsis Consultancy is een klein en dynamisch bedrijf waar service en commitment voorop staan. Gezien het snelle tempo waarin automatiserings technologie├źn komen en gaan, selecteren en richten wij ons op bewezen methoden en technieken om een klant van een beheersbaar en stabiel automatiseringssysteem te voorzien.

 

Auditen en beveiligen van uw IT organisatie. Dat is onze core-business. Hierbij is het de uitdaging om de brug te slaan tussen het veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Gezien onze brede achtergrond zijn wij in staat om een heel scala van services rondom dit thema te bieden. Dit gaat van advisering en implementatie van moderne ICT-oplossingen tot aan systeembeheer, internettoegang, spam- en virusbestrijding toe. Hierbij blijven wij een sterke focus hebben op security wat gezien de huidige ontwikkelingen een steeds grotere rol speelt. Een fullservice pakket waarin wij graag als partner van onze klanten optreden. Via een netwerk van ervaren professionals kunnen we insteken op kennisgebieden welke we niet direct in huis hebben. Hierdoor kunnen we zeer kosteneffectief opereren.

 

Zekerheid van kwaliteit: daarom draait het in onze dienstverlening. En daarbij willen wij net dat extra stapje doen om u als klant geheel tevreden te stellen.

Diensten

CONSULTANCY

Actief meedenken en advisering over uw IT organisatie en infrastructuur. Lees verder


Audit & Control

Gedegen analyse van de inrichting en beheersing van de IT organisatie en infrastructuur. Lees verder


BEVEILIGING

Bewezen oplossingen om uw informatie veilig, integer en confidentieel te houden. Lees verder